Over KEHBO

Voor alle (aanstaande) ouders, verzorgers, kinderopvang, gastouders én lieve opa's en oma's! We begrijpen hoe belangrijk het is om je kinderen veilig te houden, en daarom hebben we KEHBO opgericht - dé plek voor EHBO-kennis die speciaal is gericht op baby's en kinderen.

De aanleiding voor het ontstaan van KEHBO ligt in mijn eigen ervaring als jonge ouder. Ik ben Marleen Stoker, eigenaresse van KEHBO. Als voormalig professional in de veiligheidswereld weet ik hoe waardevol EHBO-kennis is. Maar toen ik zelf in het zwangerschapstraject zat, merkte ik dat deze cruciale informatie vaak ontbrak. Dit gemis inspireerde mij om KEHBO op te richten, met als doel iedereen bewust te maken van de mogelijkheden rondom de veiligheid van hun kinderen!

Of je nu in blijde verwachting bent, bij een kinderopvang werkt, als gastouder werkt, al een ervaren ouder bent, of een trotse oma of opa, bij KEHBO zijn jullie allemaal welkom!

Onze speciaal ontworpen cursussen zijn perfect afgestemd op jullie drukke levens, zonder in te boeten aan kwaliteit. Ons deskundige team staat klaar om jullie de essentiële EHBO-technieken bij te brengen, zodat jullie met vertrouwen kunnen handelen in noodsituaties.

Laten we samen bouwen aan een veilige omgeving voor onze kleintjes! Laten we ons allemaal voorbereiden op het onverwachte en met vertrouwen genieten van het zorgen voor onze kinderen!

Wil je meer weten over KEHBO of over een van onze cursussen?

Neem dan contact met ons op. We helpen je verder en bespreken graag de mogelijkheden.

Contact ons
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico