Cursussen

Hieronder zie je het cursusaanbod dat wij aanbieden. Op elke pagina lees je meer informatie over de cursus en heb je de mogelijkheid om gelijk een cursus te plannen. Heb je nog vragen? Geen probleem. Neem contact met ons op en stel ze gerust!

EHBO bij baby's en kinderen op één van onze locaties

Leer als ouder, gastouder, oppas of familie zelfverzekerd eerste hulp verlenen bij veel voorkomende ongelukken met baby's en kinderen.

Lees meer

EHBO bij baby's en kinderen thuiscursus

Stel je voor: je zit met een groep vrienden gezellig aan tafel te eten. Ineens verslikt één van jullie kinderen zich. Wat doe je nu?!

Lees meer

EHBO bij baby’s en kinderen incompany

Wij staan klaar om naar jouw werklocatie te komen en jouw team zelfverzekerd te trainen in het verlenen van eerste hulp bij veelvoorkomende ongelukken met baby's en kinderen.

Lees meer

BHV incompany

Tijdens onze incompany BHV cursus leer je samen met je collega’s, op jullie werklocatie, de juiste hulp te verlenen bij gebeurtenissen die de veiligheid en/of gezondheid van de kinderen, werknemers, ouders of andere aanwezigen in gevaar brengen.

Lees meer
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico